Dagens høydepunkt er ingen nedtur

Det gikk ikke videre bra for Hayden denne helgen heller. 15. plass er ikke der han skal være. Rossi vant racet, foran Pedrosa og Stoner. Det var lenge et spennende race, men det tapte seg litt mot slutten. Det er mer moro når det er tettere race og mer fighting. Slik utviklingen har vært de siste racene er ikke like gøy. 3-4 stykker i tet som alle kan vinne hadde være moro. I sammendraget er det temmelig tett ennå, så det er jo bra.

Sturla Borch Fagerhaug med rød hjelm

Helgens store høydepunkt ble deriomt det norske talentet Sturla Borch Fagerhaug. Sturla kjører i Red Bull Rookie Cup. I går vant han racet etter tidenes opphenting, i dag kom han på 2. plass. Dette gjør at Sturla nå leder denne klassen. Om to uker skal Sturla kjøre “Wild Card” på le Mans i Frankrike (17. mai, god grunn til å heise flagget denne dagen). Sturla skal kjøre for KTM i 125cm² klassen.

Dette er en ekstremt høy idrettsprestasjon. Jeg kommer i dag til å følge med på sportssendingene på norsk TV for å se om de har fått med seg dette (noe jeg tviler på). Tenk om det kunne kommet en nordmann inn i MotoGP-sirkuset! At Sturla får fast plass i et 125cm² team neste år er jeg ikke i tvil om!

Lykke til Sturla!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.