Sturla vant igjen, Hayden kjørte bra!

Rossi gratulerer Sturla

Sturla vant Red Bull Rookies racet i dag! Gratulerer! Han kjørte et kjempebra race, og klarte å stikke av litt mot slutten. Sturla leder nå sammenlagt med 43 poeng. Det er helt fantastisk! Sturla ble også gratulert av Rossi etter racet.


Rossi vant racet i MotoGP-klassen. Sin 100. seier i MotoGP! Ikke mindre enn fantastisk det også! Stoner kom på 3. etter Lorenzo. Stoner var totalt utslitt også etter dette racet. Teamet arbeider med å finne årsaken til at han blir utmattet på denne måten. Det er jo ikke en lek når man er så sliten og sitter på en maskin som beveger seg i opp mot 300 km/h. Er man ikke helt på topp da kan det raskt gå veldig galt!


Hayden kjempet seg i dag inn til en 8. plass. Etter å ha startet fra 13. plass er jo det veldig bra. Han hadde muligheten på 6. plassen, men litt problemer med hendler som løsnet gjorde at han ikke klarte å holde alle bak seg. Selv er han fornøyd med jobben og satte stor pris på kampen om plassen. Han uttaler også at han var veldig fornøyd med sykkelen i dag. Vi får håpe det holder til neste uke også, da er det race i USA på Laguna Seca!

2 comments

  1. Veeeldig bra:) Viser sterk psyke tidlig…Norge er på vei inn i motorsporten, heldigvis også på to hjul;) Stå på!!!!

  2. @Dag Rynning
    Ja, dette kan bli gøy! Håper media plukker opp dette og at Sturla får mer omtale. “Drømmen” er jo at Sturla får seg fast plass i 125cm²-klassen neste år, det hadde vært tøft!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.