Mye bra racing denne helgen!

Lorenzo i tet, foran Rossi

Rossi tok nok en seier, og stikker nå av i sammendraget. Han leder serien med hele 50 poeng. Lorenzo var den eneste som kunne ha gjort noe med Rossi i dag. Han gikk opp i ledelse omtrent midtveis i løpet, men var litt overivrig og stresset, så han kjørte ut. Dette blei ei gavepakke til Rossi.

Hayden gjorde det bra. 6.plass er ikke noe å skamme seg over! Håper han klarer å fortsette dette resten av sesongen. Ryktene sier at Ducati vil ha ham videre og det er det vel ikke noe å si på om han klarer slike plasseringer.


Kallio gir gass på GP9'en sin

Mika Kallio gjorde en kjempejobb på sin fabrikk-sykkel denne helgen. Som innhopper i Ducati-teamet hadde han mye å hente på en bra oppvisning. Han lå lenge an til en plassering rundt 8. plass, men ble kjørt ned av Marco Melandri helt mot slutten av racet. Dumt for Mika, men han fikk vist seg godt fra. Håper ikke han tar plassen fra Hayden, men det er moro at han gjør det bra. Det er jo usikkert hvordan det går med Stoner framover, Ducati forbereder seg vist på at han ikke kommer tilbake i år. Om det skjer er det nok Kallio som får plassen ut sesongen.



Gratulerer til Kornfeil. Dessverre for Sturla!

Jakub Kornfeil stakk av med seier i Red Bull Rookies løpet i dag, etter en 8. plass i går. Sturla kom på 2. i dag og 5 i går. Før dagen i dag ledet derfor Sturla med 3 poeng. Det hjalp ikke siden Kornfeil fikk 5 poeng mer enn ham i dag. Sturla var vel den som kjørte best av de to, og ledet store delere av løpet (selv om det var en del kniving mellom de to). Kornfeil trakk det lengste strået i dag, og vant både løpet og serien.

Sturla vil uansett gjøre noen Wild Card opptredener i tiden fremover. Vi gleder oss og håper på en fast plass i 125cm² neste sesong!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.