Blink, blink

Som tidligere nevnt har jeg byttet blinklys bak på sykkelen. Jeg har nå fått fullført jobben og byttet foran også. Jeg gikk for integrerte blinkere bak, og flush-mount blinkere foran.

Begge løsningene bruker LED-lamper, og jeg har derfor fortsatt noe problemer med hurtig blinking. For å fikse dette kommer jeg til å bytte blinklysreleet, en relativt enkel jobb. Å bytte blinkere var også enkelt.

Dette er en mod som jeg er temmelig fornøyd med så langt. Gjenstår som nevnt litt ennå, men det er ikke noe store saker. Alt i alt har det nok kostet litt mye, men det skyldes også litt dårlig planlegging. Foran måtte jeg skaffe meg noen plater for å tette de opprinnelige hullene etter original blinkerne. Jeg kjøpte også motstander til å redusere blink-hastigheten etter å ha montert baklysene. Disse motstandene fungerte til en viss grad, men etter en stund begynte alt lys bak å blink, det var ikke noe særlig! Når jeg nå har byttet alt er det lettere å få ordnet dette problemet. Under er det bilder av sykkelen (forfra) før og etter og to filmer av resultatet. I dette innlegget kan dere se mer av baklysene og hvordan det så ut tidligere.









Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.