Om Viasat Motor

Før jul ble det klart at Eurosport ikke lenger ville sende MotoGP. Den nye kanalen Viasat Motor hadde kjøpt rettighetene. Angivelig var dette fordi det da ville bli flere seere av MotoGP. Hvordan dette kan stemme forstår ikke jeg siden Eurosport er med i grunnpakka til kabel-tv- og satelittselskaper, mens Viasat Motor ikke er det. Man går altså fra en gratiskanal til en som man må betale for. Fordelen er at Viasat Motor har forpliktet seg til å vise langt mer MotoGP enn hva Eurosport var villige til. Nå vil både trenging og kvalifisering bli vist, i tillegg til selve løpet. Dette gjelder for alle klassene!

Viasat Motor
Er Viasat Motor en ond kanal?

Det som skremmer meg litt er derimot noen små-problemer med Viasat Motor den siste tiden. Det har flere ganger nå vært anonsert et program som heter ‘MotoGP arkivet’ (også ‘MotoGP Classics’). Jeg har tatt opp dette programmet eller satt meg ned for å se det flere ganger. Men ikke en eneste gang har det skjedd at dette programmet er blitt vist! Om dette vil bli standarden kommer jeg til å bli forbannet!

Jeg har nå sendt avgårde en noe ‘krass’ mail til Viasat sin kundeservice hvor jeg tar opp denne problematikken. Jeg ber i mailen om en forklaring på hvorfor de ikke klarer å holde programmet sitt og bekreftelse på at de kommer til å sende MotoGP videre i sesongen. Vi får se hva det blir til!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.