Henter sykkelen i morgen!

Da er det klart! Jeg henter sykkelen i morgen! Gleder meg som en liten unge på julekvelden! Jeg har måkt snå og spadd is her hjemme for at alt skal være klart. Naboene har helt sikkert trodd jeg er gal, men det får gå. I morgen rundt 13-tiden sitter jeg nok på sykkelen på vei hjem fra Drammen. Jeg får prøve å ta det rolig, både med tanke på temperaturen, føret på veiene og mine ferdigheter som helt sikkert er veldig rustne etter noen sesonger uten sykkel. Sjekk innom her i morgen ettermiddag/kveld for referat fra hvordan turen gikk og noen bilder!



sig025
'Fast Blue 1' only!
Lommebok med Yamahalogo
Lommebok med Yamahalogo

Samtidig kan jeg jo legge til at jeg har kjøpt meg noe mere stash! For en tid tilbake skaffet jeg meg en  lommebok med Yamaha-logoen. Kanskje ikke det tøffeste man får tak i, men den gamle lommeboka (selvlaget av gaffa-tape) var i ferd med å gå i oppløsning. Det var på tide med noe nytt og da var veien kort til eBay!

I dag, etter å ha fått telefon om at jeg kunne hente sykkelen i morgen var det ikke lenge før eBay ble åpent igjen. Denne gangen var det et skilt som jeg har kikket på en stund som hjalp til med å gjøre lommeboka lettere.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.