Ikke helt som planlagt…

Dagen i dag ble ikke helt som planlagt. For det første er jo ikke været helt slik det ble spådd. Det er bare 3-4 grader og overskyet. Hadde jo håpet på en del høyere temperatur og sol…

For det andre hadde Trio MC klart å kjøpe inn feil kåpe til sykkelen min. Som nevnt ba jeg de om å sette på en kåpe før jeg hentet den, kåpen hadde jeg også betalt. Da jeg ankom butikken så jeg raskt at noe ikke var som det skulle. De hadde satt på en enkel underkåpe, ikke helkåpe som jeg hadde bedt om. Sjefen sier jeg kan få igjen pengene, men i samme farten nevner han at underkåpa ikke var orginal (slik jeg hadde betalt for), men uorginal og billigere. Jeg kunne få tilbake pengene de hadde betalt, ikke det jeg hadde betalt! Jeg hisset meg opp, men klarte å beholde roen temmelig bra. Vi kom til en enighet om at jeg fikk 2000kr tilbake og et par hansker som kostet 800kr. Da jeg kjøpte sykkelen ble det sagt at kåpa kostet 4000kr, men jeg prutet jo en del så det er greit at jeg ikke fikk igjen alt dette. Jeg får skaffe kåpe selv og sette den på.


'Fast Blue 1' er på plass!
'Fast Blue 1' er på plass!

Uansett ble det en fin tur fra Lierstranda til Bærums Verk. Litt kaldt på fingertuppene, men deilig å kjøre sykkel igjen. Girskifteren var litt uvant, om jeg kan påstå at jeg er vant med noe etter nesten tre år uten å kjøre. Det virker som om girskifteren sitter litt lavere i forhold til fothvileren, enten det eller så er bare støvlene litt stive… Jeg blir nok vant med det! Vindskjermen var betraktelig lavere enn jeg trodde, mye lavere enn på Bandit’en. Litt mer vind fikk jeg med andre ord i ansiktet og dermed litt mer støy. Dette løser seg raskt når jeg setter i øreplugger og mp3-spiller! Ville ikke kjøre med det første turen siden jeg ville høre lyden. FB1 drar bra og virker lettkjørt, men jeg har overhodet ikke testet dette nok. Tar nok god tid før jeg kan finne hva sykkelen er god for, det er tross alt kald asfalt, tidlig på våren ennå og jeg er uerfaren.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.