Kåpe

Dette er kåpa jeg har kjøpt fra TCP, min er selvfølgelig i blå
Dette er kåpa jeg har kjøpt fra TCP, min er selvfølgelig blå

Da har jeg fått bestilt kåpe til FB1. Jeg får en som er “orginal”. Den lages av TCP, jeg har bestilt fra TCP Holland som er forhandler i Holland. Ingen av de norske forhandlerene, MC Oslo og Erling Sande, ville ta inn kåpedelene jeg skulle ha. Dette til tross for at de står oppført som forhandlere av TCP og MC Oslo hadde også en god del TCP-saker på lager. Vel, det blir faktisk billigere å ta det inn selv, så det er ikke noe problem.


Det er TCP som lager alt orginalt utstyr til Yamaha-sykler. Lakk og materialer er derfor av samme kvalitet og farge som orginalt utstyr. Yamaha leverer vist ikke kåpe til min sykkel så dette er det nærmeste man kommer “orginal” kåpe til denne. Det finnes noen andre alternativer, blandt annet fra JVM. Personlig synes jeg nok TCP-kåpene er hakket tøffere enn de fra JVM, men det er jo en smaksak. JVM-kåpene fant jeg norsk forhandler av, men de ville blitt en del dyrere.

Kanskje jeg skaffer meg en hugger også?


Jeg har noen tanker om å kjøpe en såkalt “Hugger” også. En slags skjerm til bakdekket. Dette både ser pent ut og er praktisk i forhold til skitt og møkk som spruter opp under setet. TCP lager også dette til sykkelen så det blir vel i så fall derfra jeg kjøper det. Men ikke i denne omgang!




Det jeg forøvrig også har kjøpt meg er et nytt deksel til instrumentpanelet og et til styrekrona. Krona blir fort slitt etter nøkler som ligger og sliter på lakken. Derfor bestilte jeg et deksel i karbonfiber. Samtidig tok jeg med et deksel til instrumentpanelet siden det som er der nå er blitt solbleket og ser litt “tamt” ut. Orginalt er det bare karbon deksel på en del av instrumentene, men nå blir det over hele panelet. Bilder av dette ser dere under.

Karbondeksel til instrumentpanelet
Karbondeksel til instrumentpanelet

 

krone
Karbondeksel til styrekrona

 

Håper at alle disse delene ankommer snart, karbondelene er sendt fra USA og bør komme i løpet av neste uke. Kåpa regner jeg ikke med at jeg har før om to uker, dvs i begynnelsen av mai.

2 comments

    1. Kåpa kommer på €508. Er usikker på om den sniker seg forbi tollen eller ikke. Leveringstiden er 2-3 uker, så det får jeg ikke vite med det første. Kommer sikkert til å legge ut bilder og mer info når det er montert på sykkelen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.