Hayden-Kallio krash

MotoGP.com har i dag en sak om hvordan Kallio og Hayden kolliderte under siste runde i Frankrike. Jeg var ikke klar over at de hadde vært borti hverandre, det ble ikke nevnt under TV-sendingene.

Hayden mener det var Kallio som veltet og kom bort ham, mens Kallio mener det var Hayden som blokkerte og hadde skylden. Dette blir det vel aldri klarhet i! Hayden sier i alle fall at sammenstøtet gjorde at han fikk problemer med sykkelen og at han måtte en tur off-track slik at han tapte noen plasser. Om dette stemmer (og det regner jeg med) betyr det at han kunne ha kommet noe lenger opp på listene uten dette. Alle kan si at de kunne gjort det bedre, det er rekkefølgen over mål som teller. Men dette forklarer i alle fall noe. Det er leit at Kallio gikk ut, uansett hvem som hadde skyld i dette. Jeg holder jo med Kallio også!

Det blir gøy å se på neste race i Italia. Ducati har satset stort, med mye testkjøring på Mugello. Vi får se om det gir resultater. Det ser ut som om Ducati har innsett at de har problemer med sykkelene sine. De er ikke tjent med at det bare er Stoner som klarer å kjøre på Desmosedicien. Dette er noe som alle Ducati-førere vil tjene på, Kallio, Stoner, Hayden, Canepa og Gibernau. Sistnevnte er nok ute en stund etter å ha fått noen brudd i kragebenet sist helg.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.