9 comments

  1. finnes fult av sånne tullette bilister i Oslo .. uten politi i gatene løper idiotien frem

  2. Å huff de mc`ne alså. Når skal det bli fartssperre på de. Tenk bilen kunne gått i lufta. Nei en trenger vel ikke fylle ut skjema når en kjøre på en mc da de er jo så farlige. Minner meg om den situasjonen jeg leste om der en buss bryte vikeplikten å forårsake en mc-velt i lav fart. Busssjåføren holdt på å le seg ihjel av den dumme mc føreren som ikke klarte å holde seg på sykkelen. haha alså

    Får håpe bil eier blir dømt for å prøve å forlate en ulykke da, nei vent litt..

  3. Det var jeg som kjørte sykkelen, og det er en Ducati Monster. Så med andre ord, det er ikke noe revers der i gården!! =)
    Trodde ikke mine egne ører da fyren påsto at det var jeg som hadde kjørt på han! Folk sier det mest utrolige når det er snakk om penger.

  4. Ja, det går nok helt sikkert fint. Forsikringen tak jo umulig tro på hans versjon… =)

  5. hvis ikke selskapet/selskapene finner ut at det blir skylddeling da…
    (ye bedre for da kan de ta bonusen fra begge…)

  6. Jeg kom kjørende inn i fagerheimgt fra en sidegate. la meg inn i køen da det var en 10-15 meters luke mellom to biler.
    Jeg og påsitteren står i køen i noen minutter, og har kjørt kanskje 30 meter framover da jeg plutselig kjenner sykkelen holder på å velte mot høyre. Jeg tar for med foten og det er så vidt jeg klarer å holde den oppe.
    I første omgang trodde jeg det var han som satt bakpå som hadde hoppet av eller noe, så jeg snudde meg for å spørre hva fan det var han holdte på med ( hehe ), da ser jeg at det er en bil som har kommet på innsiden av oss som har kjørt i meg. Jeg lå i høyre hjulspor, og han hadde da på en eller annen måte enten ikke sett meg, og trillet inn i meg mens køen gikk sakte fram, eller så var han forbannet for at jeg hadde lagt meg inn i køen foran han, og prøvd å skvise meg ut igjen.

    Etter jeg hadde fått retta opp sykkelen og parkert den gikk jeg bak for å spørre hva det var han dreiv med. Og om han da hadde sagt: Beklager!! Jeg så deg ikke, det var et uhell – Da hadde saken vært ute av verden for LENGE siden. da hadde jeg ikke gidda å tenkt på det engang.
    MEN: siden fyren svarer meg (i en VELDIG lite hyggelig tone): hva JEG driver på med?? HVA ER DET DU DRIVER PÅ MED! Det var jo du som kjørte i meg!
    så prøvde jeg LENGE å forklare han at det ville være umulig for meg å kjøre inn i han på den måten han påstår. Og når det er han som ligger bak er det han som må passe på at han ikke kjører i meg osv osv osv
    Hele tiden mens dette pågår har han ei thaidame som er helt CRAAAAZY ved siden av seg. Hun roper så mye fra passasjersetet at jeg måtte be henne flere ganger om å være stille. Men… Det skjedde jo ikke.
    Jeg sa bare at jeg var ikke interessert i å diskutere hvem sin feil det var, det fikk forsikringsselskapet avgjøre.
    Men da ble han bare enda vanskeligere og begynte å si at han skulle fan ikke fylle ut noe skademelding.
    Da sa jeg at så lenge jeg fikk se legitimasjon hos han, og fikk telefonnr hans, så kunne vi i hvert fall flytte oss ut fra midt i veien, også kunne jeg ringe han senere. Da han ikke ville det heller sa vi at vi fikk bare ringe politiet da.
    Og da jeg tok opp telefonen for å ringe, det var da han stakk av.
    Og det var da påsitteren min ble forbanna, og sprang etter bilen, kastet seg inn i førersetet og tok nøklene sånn at han ikke kom seg lengre.
    hahaha, uff. Litt komisk i ettertid.

    Men da politiet kom og forklarte han at han var pliktig til å vise legitimasjon og oppgi telefonnr når sånne ting har skjedd var han plutselig veldig medgjørlig.

    Sååå, sånn gikk den tordags ettermiddagen =)

  7. @qwaekk
    Hei igjen! Takk for at du oppklarte for oss.

    Høres ut som en temmelig forstyrret person du hadde med å gjøre. Slik du beskriver hendelsen kan jeg ikke forstå noe annet enn at forsikringselskapet må legge skylden hos han.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.