Hayden, Sturla og baksetehjelm

Har ikke fått postet noe her på en stund. Har hatt litt å gjøre her hjemme så en del innlegg har blitt satt “på vent”.


Hayden kjører bedre nå!
Hayden kjører bedre nå!

Hayden har kjørt bra så langt denne helgen. Han kvalifiserte som 13. mann og det er jo egentlig ikke så bra, men han har vært oppe blandt de 5-6 beste flere ganger og ligger bare et drøyt sekund bak raskeste mann (Lorenzo). Stoner er bare et sekund foran Hayden. Selv er ikke Hayden helt fornøyd, men han har gode tanker for morgendagen. Vi får krysse fingrene!




Sturla på "sin" KTM

Sturla Fagerhaug kvalifiserte som nummer 28 i 125 cm2 klassen. Dette er kjempe bra! Gøy å se at han klarer seg blant de “store”. Viasat viser som vanlig racing denne helgen. Sendingen fra 125 racet starter kl 10.45 og MotoGP starter kl 13.30.





Baksetehjelm

Ellers har jeg kjøpt meg en “baksetehjelm”. Den er av typen HJC CS-12N Cyclone. En grei og god hjelm til en rimelig penge (990 kr). Den kommer nok ikke til å bli “hoved” hjelmen min, til det har jeg en Shark RFS2. HJC hjelmen er tiltenkt passasjerer dersom noen skal sitte på med meg. Egentlig hadde jeg tenkt til å kjøpe en Shark RSF til dette formålet også, men disse koster over 2500 kroner og det ble litt mye med tanke på at den ikke kommer til å brukes veldig mye. Jeg har testet hjelmen, den er behagelig og har god støydempning. HJC skryter av at det ikke skal dugge på visiret, men det gjør det! Mer en på Shark hjelmen min. Det er god lufting og enkelt å åpne/lukke for luftingen. Eneste jeg kan utsette på dette er luftingen i panna. Denne går rett ut i to hull på innsiden av hjelmen og lufta blåses da rett i panna på deg. På dager med litt lavere temperatur blir dette faktisk litt kaldt! Ellers synes jeg hjelmen ser bra ut!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.